Evenementen

Evenement details:

 • contact en routebeschrijving

  Contact & routebeschrijving

  Zo komt u bij de Nieuwe Markt Passage met de auto:

  A12 vanuit Den Haag, Zoetermeer/ A20 vanuit Rotterdam
  Neem afslag Gouda, bij de verkeerslichten rechtsaf en weg verder vervolgen. Bij de 2e verkeerslichten linksaf en u blijft parallel aan de spoorbaan rijden. Vervolgens rechtsaf de spoorbaan onderdoor. Bij het hieropvolgende verkeerslicht rechtdoor richting "parkeergarage Nieuwe Markt Passage". De weg vervolgen door het centrum tot u voor de parkeergarage uitkomt van de Nieuwe Markt Passage.

  A12 vanuit Utrecht, Woerden
  Neem afslag Gouda. Bij de verkeerslichten linksaf en weg verder vervolgen. Bij de 3e verkeerslichten linksaf en u blijft parallel aan de spoorbaan rijden. Vervolgens rechtsaf de spoorbaan onderdoor. Bij het hieropvolgende verkeerslicht rechtdoor richting "parkeergarage Nieuwe Markt Passage". De weg vervolgen door het centrum tot u voor de parkeergarage uitkomt van de Nieuwe Markt Passage.

  Natuurlijk is de Nieuwe Markt Passage ook met het openbaar vervoer goed te bereiken
  Per trein reist u op het traject Den Haag-Utrecht v.v. en stapt u uit bij NS-halte Gouda Centrum. Het winkelcentrum is dan op loopafstand.
  Vanuit de regio zijn er ook diverse busverbindingen die u bij de Nieuwe Markt Passage brengen. De halte Agnietenstraat ligt voor de ingang van het centrum.

  Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met:

  Winkelcentrum Nieuwe Markt Passage
  Dorpsstraat 54
  2712 AM ZOETERMEER

  of e-mailen naar: info@pmsprom.nl