Evenementen

 • za
  28
  sep
  2013

  25 jaar Nieuwe Markt Passage: Feest!

  Op zaterdag 28 september is het feest in de Goudse Nieuwe Markt Passage! Dan vindt namelijk de start plaats van de feestperiode ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het winkelcentrum.
  Gedurende ruim 2 weken viert de Nieuwe Markt Passage haar 25e verjaardag, te beginnen met een openingsfeest op genoemde zaterdag. Dan vindt de officiële start plaats met om 11.00 uur het aansnijden van een mega taart, waarvan uitgedeeld wordt aan het winkelend publiek.
  Voorzitter “vanaf het eerste uur” Jan Gerritsen snijdt als eerste de feesttaart aan!

  Gedurende de hele dag vinden er vervolgens feestelijke activiteiten plaats, zoals het uitdelen van ballonnen. Ook is er het Te Gekke Clowns Team, met een clown die schminkt, eentje die ballonfiguren maakt, eentje die op stelten loopt en eentje die snoepjes uitdeelt. Jonge bezoekertjes kunnen een feestelijk glaasje kinderchampagne halen bij het Kinder Champagnebuffet.
  Bij de workshop bonbons maken kan men leren hoe men zelf deze luxe lekkernij maakt.
  Muziek ontbreekt op deze dag natuurlijk niet; de Swing Masters brengen gezellige dixieland muziek ten gehore. En de winkeliers reiken bij aankoop bonnen uit voor een gratis kopje koffie.

  Verder verrassen veel winkeliers uit de Nieuwe Markt Passage hun klanten van 28 september tot en met 12 oktober met bijzondere aanbiedingen. Wie goed oplet, ziet dat in alle aanbiedingen het jubileum-cijfer 25 voorkomt. De aanbiedingen worden gepubliceerd in diverse kranten en in een folder die gedurende de jubileumperiode te verkrijgen is in de vestigingen van de Nieuwe Markt Passage.

  Kom ook langs en vier de 25e verjaardag van de Nieuwe Markt Passage gezellig mee!

  Clownsteam 28.09

  workshop 28.09

 • za
  05
  okt
  2013

  Op zaterdag 5 oktober is het nog steeds feest in de Nieuwe Markt Passage vanwege het 25-jarig bestaan. Tijdens het nieuwe evenement “Proef de Nieuwe Markt Passage” vinden er proeverijen plaats, verzorgd door de Koffiefabriek. Verder is er allerlei gezelligs in boerensfeer.
  Zo staat er een Klompenatelier waar de jongste bezoekertjes zelf een houten klompje mogen beschilderen.
  Zowel binnen in de Passage als buiten fietst de Culinaire Hapjesmobiel rond. Vanuit deze bakfiets wordt het winkelend publiek voorzien van leuke en lekkere hapjes.
  Verder draait ’n aardig boertje voor wie dat wil lekkere sûkebollekes.
  Muziek ontbreekt op deze dag natuurlijk niet; de hilarische act Koelala brengt gezellige evergreens ten gehore.
  En als klap op de vuurpijl hebben we Boe de Limonadekoe! Net echt, héél groot en de jeugd mag bij haar gratis limonade “melken”!

  KoeLaLa 1 05.10

  Klompopleukerij 05.10

  Hapjesmobiel 05.10

  Boer Suikerspin 05.10

 • za
  12
  okt
  2013

  Kraak de Kluis!
  Tijdens de laatste zaterdag van de feestelijke verjaardagsperiode staat een grote kluis in de Nieuwe Markt Passage. Winkelende bezoekers kunnen hun geluk beproeven en proberen de kluis te openen. Sleutels hiervoor worden tussen 11.00 en 16.00 uur uitgedeeld. Als de sleutel op de kluis past, dan gaat deze open en heeft men prijs! In de kluis bevinden zich tientallen prijzen, die beschikbaar gesteld zijn door de winkeliers van de jarige Nieuwe Markt Passage. Voor iedereen, van wie de ontvangen sleutel niet past, is er een kleine attentie.
  Dus komt zaterdag 12 oktober naar de Nieuwe Markt Passage en maak kans op één van de vele prijzen!

  Kraak de kluis 12.10

  Kraak de kluis 2 12.10

 • za
  16
  nov
  2013

  sint GoudaTijdens de intocht van Sinterklaas in Gouda zal hij rond het middaguur door de Nieuwe Markt Passage komen.

 • za
  23
  nov
  2013

  geheim-sinterklaasOok zo benieuwd naar het geheim van Sinterklaas?
  Spannend...wel kunnen we al verklappen dat Sint zijn Ballonnenpiet naar de Nieuwe Markt Passage stuurt!

 • za
  30
  nov
  2013

  4 Knotsgekke Pieten komen hun kunsten laten zien en maken er een vrolijke boel van! Er is een Schminkpiet, een Ballonnenpiet, een Steltlooppiet en een Uitdeelpiet. Ongetwijfeld hebben ze ook wat lekkers in de zak….

  TeGekkePietenteam

 • za
  14
  dec
  2013
  18.00 - 22.00 uur

  Gezellig 's avonds inkopen doen, van 18.00-22.00 uur zijn er diverse winkels geopend! Voor de klanten is er gratis glühwein, versnaperingen en dit alles onder het genot van sfeervolle muziek van het duo Dinges Enzo in Dickens stijl.
  gluhwein Dickens Enzo 01

 • zo
  22
  dec
  2013

  Op deze koopzondag voor Kerst kan men de gekochte kerstcadeautjes, gratis en voor niets, laten verpakken in een fraaie cadeauballon. Het duo de IJsbrekers zorgt voor gezellige kerstmuziek.

  Cadeauballon 22.12

  De IJsbrekers 22.12