Jubileum Openingsfeest

25 jaar Nieuwe Markt Passage: Feest!

Op zaterdag 28 september is het feest in de Goudse Nieuwe Markt Passage! Dan vindt namelijk de start plaats van de feestperiode ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het winkelcentrum.
Gedurende ruim 2 weken viert de Nieuwe Markt Passage haar 25e verjaardag, te beginnen met een openingsfeest op genoemde zaterdag. Dan vindt de officiële start plaats met om 11.00 uur het aansnijden van een mega taart, waarvan uitgedeeld wordt aan het winkelend publiek.
Voorzitter “vanaf het eerste uur” Jan Gerritsen snijdt als eerste de feesttaart aan!

Gedurende de hele dag vinden er vervolgens feestelijke activiteiten plaats, zoals het uitdelen van ballonnen. Ook is er het Te Gekke Clowns Team, met een clown die schminkt, eentje die ballonfiguren maakt, eentje die op stelten loopt en eentje die snoepjes uitdeelt. Jonge bezoekertjes kunnen een feestelijk glaasje kinderchampagne halen bij het Kinder Champagnebuffet.
Bij de workshop bonbons maken kan men leren hoe men zelf deze luxe lekkernij maakt.
Muziek ontbreekt op deze dag natuurlijk niet; de Swing Masters brengen gezellige dixieland muziek ten gehore. En de winkeliers reiken bij aankoop bonnen uit voor een gratis kopje koffie.

Verder verrassen veel winkeliers uit de Nieuwe Markt Passage hun klanten van 28 september tot en met 12 oktober met bijzondere aanbiedingen. Wie goed oplet, ziet dat in alle aanbiedingen het jubileum-cijfer 25 voorkomt. De aanbiedingen worden gepubliceerd in diverse kranten en in een folder die gedurende de jubileumperiode te verkrijgen is in de vestigingen van de Nieuwe Markt Passage.

Kom ook langs en vier de 25e verjaardag van de Nieuwe Markt Passage gezellig mee!

Clownsteam 28.09

workshop 28.09