Midzomermarkt ook in de Nieuwe Markt Passage

Op DONDERDAG 17 AUGUSTUS A.S. haakt de Goudse Nieuwe Markt Passage in op de jaarlijkse traditionele Midzomermarkt die deze dag in de binnenstad van Gouda (Tiendekwartier) plaats vindt.

Diverse ondernemers van de Nieuwe Markt Passage presenteren op hun kramen in en rond het winkelcentrum artikelen voor hele leuke prijsjes!

Tevens staan er deze donderdag kramen, waar verschillende handgemaakte producten worden gepresenteerd en te koop aangeboden, zoals sieraden, kaarten, windlichten en allerlei cadeauartikelen.

Ook vinden presentaties van diverse oude ambachten plaats. Een pottenbakker maakt met behulp van zijn authentieke schopschijf en natuurlijk klei de mooiste potten en vazen. Ook de mandenmaker en schapenwolspinster laten zien wat voor fraais je allemaal kunt maken.
Tevens zijn het tingieten en zeemans handwerk te bewonderen.

Voor de jonge bezoekers staat het Super Sand Terras in het winkelcentrum. Zij mogen naar hartenlust met verschillende gereedschappen en vormpjes de mooiste kastelen, zandtaartjes en 3D dieren maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen, antibacterieel en glutenvrij.

Gezellige en swingende muziek wordt verzorgd door het duo Tropical Dobro.

Kortom: er is heel wat te beleven tijdens de Midzomermarkt, donderdag 17 augustus a.s. in en rond de Nieuwe Markt Passage in Gouda! De activiteiten spelen zich deze donderdag af tussen 11.00 en 17.00 uur.

supersand