Stroopwafeldag

Op zaterdag 28 juni is het in Gouda Stroopwafeldag!
In en rond de Nieuwe Markt Passage zullen de Hollandse Dames trakteren op echte Goudse mini stroopwafels! Ga je graag met (één van) de dames op de foto en ben je toevallig ook nog gek op stroopwafels? Maak dan een ‘Selfie’ met één van de Hollandse Dames, zet deze op de Facebookpagina van de Nieuwe Markt Passage en maak kans op een lekkere prijs!

Iedereen die van 28 juni t/m 5 juli 2014 zijn foto op de Facebookpagina van de Nieuwe Markt Passage plaatst en de Facebookpagina ‘liked’ maakt kans op één van de 3 prijspakketten. Op maandag 7 juli zullen de 3 winnaars via Facebook bekend gemaakt worden.

Achter de Waag staan 4 stroopwafelbakkers bij elkaar, de Vlaam, v.d. Berg, Punselie en Markus (het Stroopwafelwinkeltje) voor de lekkerste stroopwafels. Hier zullen ook grote stroopwafels gebakken worden. Kinderen kunnen deze komen versieren en maken daarmee kans op een prijs! Ieder uur weer worden vier prijswinnaars uitgezocht. Deze worden gefotografeerd en gaan naar huis met een lekkere verrassing. Eén van de vier wint een workshop taart maken bij bakkerij de Vlaam op woensdag 2 juli. Dit alles wordt om 10.00 uur feestelijk geopend door de Kinderburgermeester. Natuurlijk mogen de kinderen na afloop hun mooi versierde stroopwafel mee naar huis nemen!

P1160482