“Proef” de Goudse Nieuwe Markt Passage!

ZATERDAG 5 OKTOBER stond de Nieuwe Markt Passage geheel in het teken van allerlei lekkere proeverijen, met een knipoog naar het boerenleven. Dit ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het winkelcentrum dat met diverse activiteiten wordt gevierd.

Het was een drukte van belang bij het proeffestijn afgelopen zaterdag. Zo heeft de Koffiefabriek namens de gezamenlijke winkeliers zo’n 2.500 (!) bezoekers laten proeven van zelfgebakken brownies en diverse koeken die allemaal absoluut de moeite waard waren om een extra rondje te lopen en nóg een stukje te proeven!
De Hapjesmobiel fietste binnen en buiten rond en deelde voor de hartige trek worst, kaas en paling uit en wie nog meer lekkers wilde proeven kon bij een boertje een heerlijk sûkebolleke halen. Ruim 800 mensen hebben hiervoor in de rij gestaan! Voor de kleintjes was Boe de Limonadekoe neergezet. Een hele grote koe, waar de jeugd eigenhandig limonade mocht “melken”. Op het centrale binnenplein stond het Klompenatelier, waar dik 100 kinderen hun eigen klompje hebben beschilderd.
Dit alles werd muzikaal ondersteund door KoeLaLa die op humoristische wijze vele evergreens ten gehore bracht.

Het werd een gezellige, druk bezochte jubileum zaterdag in de Nieuwe Markt Passage. Een zaterdag die smaakte naar meer!

P1170332

P1170333

P1170334

P1170336

P1170346

P1170351