Stadsbraderie…. en meer!

IMG_1360

Op zaterdag 14 juni haakte de Goudse Nieuwe Markt Passage zoals elk jaar weer in op de Stadsbraderie die dat weekend in de binnenstad van Gouda werd georganiseerd.

Kramen met aantrekkelijke aanbiedingen van ondernemers, en ook kramen gevuld met handgemaakte producten van enthousiaste hobbyisten vulden de Nieuwe Markt Passage.
Ook vader werd vandaag niet vergeten. Er kon een gereedschapsdoosje versierd worden, speciaal voor Vaderdag! Het was de hele middag een drukte van belang met kinderen die zeer geconcentreerd aan de slag gingen om iets moois voor hun vader te maken.
Karikaturist Johan van Dam zorgde ook voor de nodige aanloop. Bij hem kon een digitale karikatuur van jezelf gemaakt worden. Via een scherm keek het publiek mee. Als de karikatuur klaar was werd deze uitgeprint zodat er direct ‘bewijs’ was. Later worden de karikaturen ook nog naar de betreffende deelnemers via mail verzonden.

Dit alles werd muzikaal omlijst door Dinges Enzo. Het muzikale bouwvakkers duo speelde in en rond de Nieuwe Markt Passage vrolijke deuntjes.

IMG_1358

DingesEnzo_Oranje_Bouwvakkers_0358 03