Zo komt u bij de Nieuwe Markt Passage

A12 vanuit Den Haag, Zoetermeer/ A20 vanuit Rotterdam:
Neem afslag Gouda, bij de verkeerslichten rechtsaf en weg verder vervolgen. Bij de 2e verkeerslichten linksaf en u blijft parallel aan de spoorbaan rijden. Vervolgens rechtsaf de spoorbaan onderdoor. Bij het hieropvolgende verkeerslicht rechtdoor richting “parkeergarage Nieuwe Markt Passage”. De weg vervolgen door het centrum tot u voor de parkeergarage uitkomt van de Nieuwe Markt Passage.

A12 vanuit Utrecht, Woerden:
Neem afslag Gouda. Bij de verkeerslichten linksaf en weg verder vervolgen. Bij de 3e verkeerslichten linksaf en u blijft parallel aan de spoorbaan rijden. Vervolgens rechtsaf de spoorbaan onderdoor. Bij het hieropvolgende verkeerslicht rechtdoor richting “parkeergarage Nieuwe Markt Passage”. De weg vervolgen door het centrum tot u voor de parkeergarage uitkomt van de Nieuwe Markt Passage.

Natuurlijk is de Nieuwe Markt Passage ook met het openbaar vervoer goed te bereiken:
Per trein reist u op het traject Den Haag-Utrecht v.v. en stapt u uit bij NS-halte Gouda Centrum. Het winkelcentrum is dan op loopafstand.

Vanuit de regio zijn er ook diverse busverbindingen die u bij de Nieuwe Markt Passage brengen. De halte Agnietenstraat ligt voor de ingang van het centrum.